Avem un Cercetas belgian, ce facem cu el?
Anul trecut, un voluntar Cercetas belgian ne-a contactat pentru un schimb in Romania pentru o perioada de 2 luni. Vrea si el sa vina sa vada cum e pe aici, sa cunoasca tineri din grupuri locale, sa ne ajute cum poate.El zice ca face orice si nu se da in laturi de la nimic. Asa ca ia sa vedem ce GLT doreste sa-l primeasca sa verifice daca-i adevarat. Aveti timp sa va ganditi daca doriti sa-l primiti pentru doua luni la voi Aveti mai jos cateva lucruri scrise de el.
Cateva lucruri despre mine
Ma numesc Pieter Vandenbroucke si locuiesc in nordul Belgiei. Am 20 de ani si studiez despre calculatoare si aplicatii. Cand aveam 5 ani am devenit cercetas in Belgia. In 2009 este al 3-lea an in care sunt lider Cercetas (Scout). Am urmat diferite cursuri pentru a mentine certificatul de animator. Singurul hobby pe care-l am este sa fiu cu Cercetasii (Scouts in engleza). Nu mi-e rusine sa muncesc si sa-mi murdaresc mainile. Calitatile mele: optimismul, entuziasmul si faptul ca sunt constructiv.
De ce scriu?
Scopul meu principal este sa ajut unul dintre grupurile de tineret AGLT. Sa le arat noi jocuri si sa ajut la imbunatatirea celor existente. Sa schimb informatii despre jocuri. Vreau sa invat despre GLT-uri, obiceiuri si cultura. Sa ajut cu orice sarcina ce trebiue facuta, de la munca de birou, hartii pana la a construi ceva. Sa ajut cu pregatirea activitatilor si a jocurilor. Sa povestesc despre Belgia si Cercetasi cu ajutorul diferitelor materiale (cursuri, fotografii).
Mai jos puteti vedea mesajul de la el, ca imagine.