Salut ... sunt Traian de la glt N.O.P.T. (Noi Orizonturi Pentru Tineret) Babadag , membru in glt din 2003...ma bucur ca in sfarsit avem un forum al nostru , ii felicit pe toti cei care au dat o mana pentru realizarea acestui forum ...si ... ma bucur ca avem un loc in care putem socializa in voie , indiferent de locul in care ne aflam - cu ocazia asta poate vom reusi sa ne cunoastem cu totii in sfarsit
sunt cristina din constanta,unii poate ma stiti de creatza,fac parte din glt tim fac acuma in februarie 16 ani si sunt bucuroasa ca mai cresc cu un an in curand o sa am si yo 18 va astept cu cadourile scz cacofonia
[b][color=#004000]va salut pe toti si ii felicit in primul rand pe malin,tony si alex pt ca au reusit sa faca forumul si sau straduit din greu sa-l duca la bun sfarsit ca sa ne regasim aici toti voluntarii vechi si noi bv ar trebui sa-i dam lui tony o bere:))[/color][/b]
Ia te uita ce de lume! salutare tuturor! eu sunt malin, sunt de peste tot , dar de ceva vreme din brasov. ma bucur sa vad atata lume pe aici, mai cunosc si eu pe cate cineva nou, ii salut pe cei pe care deja-i cunosc si felicitari celor care au lucrat la forum si l-au pus in functiune, tony, alex, unguru ala mic si care au mai fost. nu fiti rusinosi, spuneti cum va striga.
Buna! Sunt Alexandra, dar imi puteti spune Aysa si fac parte din GLT Vaslui (doar atat, nu i am dat inca un nume desi are 2 sau 3 ani de la infiintare ). Ma bucur de infiintarea acestui forum si ii felicit pe toti ceii care au contribuit la construirea lui; prin intermediul acesta pot sa va cunosc si eu .pup :*