AGLT Forum

Forum-ul de discuții AGLT

Salutare

Voi va stiti , sa va stim toti .

Re: hey kids

Mesajde mada.G » Sâm Dec 12, 2009 1:35 pm

Salutare,sunt mada,din Constanta,membru al G.L.T tim.[tineri mereu]
Felicit toti cei care au lucrat la forum:!:
:)
Imagine
mada.G

Re: Salutare

Mesajde Tony.B » Sâm Dec 12, 2009 2:22 pm

Saru'mana , multumim de felicitari !

Ma bucur sa vedem ca incet , incet prindem viata :) si ca pe zi ce trece sunt din ce in ce mai multi voluntari inregistrati !
Imagine
Tony.B

Mesajde gagacta » Sâm Dec 12, 2009 2:56 pm

Salut sunt gaga din GLT tim (tineri 4 ever )constanta
felicitari pentru forum acum ne putem face si noi auziti:X
s.o.a.d \m/
gagacta

Mesajde Traian Apostolide » Sâm Dec 12, 2009 8:06 pm

Salut ... sunt Traian de la glt N.O.P.T. (Noi Orizonturi Pentru Tineret) Babadag , membru in glt din 2003...ma bucur ca in sfarsit avem un forum al nostru , ii felicit pe toti cei care au dat o mana pentru realizarea acestui forum ...si ... ma bucur ca avem un loc in care putem socializa in voie , indiferent de locul in care ne aflam - cu ocazia asta poate vom reusi sa ne cunoastem cu totii in sfarsit :)
Traian Apostolide

Mesajde adina » Dum Dec 13, 2009 3:57 pm

Hello, eu sunt Adina, voluntar GLT "Aripi in Europa", ma bucur mult ca ne-am "adunat cu totii" pe acest forum! Va pup si abia astept sa ne revedem!
adina

salut

Mesajde creata » Dum Dec 13, 2009 8:55 pm

sal sunt creatza si fac parte din glt-tim nu prea am chef sa zic mai multe acuma pt ca mie rau
v-am pupat
mai vb ;) :*
creata

salutare

Mesajde creatza » Lun Dec 14, 2009 11:30 am

sunt cristina din constanta,unii poate ma stiti de creatza,fac parte din glt tim fac acuma in februarie 16 ani si sunt bucuroasa ca mai cresc cu un an in curand o sa am si yo 18 ;) va astept cu cadourile scz cacofonia :oops: :lol:
[b][color=#004000]va salut pe toti si ii felicit in primul rand pe malin,tony si alex pt ca au reusit sa faca forumul si sau straduit din greu sa-l duca la bun sfarsit ca sa ne regasim aici toti voluntarii vechi si noi bv ar trebui sa-i dam lui tony o bere:))[/color][/b]
creatza

Mesajde Malin » Lun Dec 14, 2009 9:35 pm

Ia te uita ce de lume! salutare tuturor!
eu sunt malin, sunt de peste tot :), dar de ceva vreme din brasov. ma bucur sa vad atata lume pe aici, mai cunosc si eu pe cate cineva nou, ii salut pe cei pe care deja-i cunosc si felicitari celor care au lucrat la forum si l-au pus in functiune, tony, alex, unguru ala mic si care au mai fost. nu fiti rusinosi, spuneti cum va striga.

va pup! :D :D
malin
Malin Sofrone
0727.591.654
Malin

Mesajde aysa » Lun Dec 14, 2009 9:49 pm

Buna! Sunt Alexandra, dar imi puteti spune Aysa si fac parte din GLT Vaslui (doar atat, nu i am dat inca un nume :D desi are 2 sau 3 ani de la infiintare :D). Ma bucur de infiintarea acestui forum si ii felicit pe toti ceii care au contribuit la construirea lui; prin intermediul acesta pot sa va cunosc si eu :).pup :*
:)
aysa

Mesajde CosminD » Mie Dec 16, 2009 10:08 pm

hey all :D sunt cosmin si sunt voluntar glt piticot timisoara :P ma bucur ca a-ti realizat acest forum bafta si sarbatori fericite:PPP
CosminD

Anterior

Înapoi la Voluntari.